Houten jaloezieën in de woonkamer

Jaloezieën voor een fijne sfeer

De woonkamer is vaak de plek waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Na een lange werkdag plof je hier heerlijk op de bank, of klets je bij met vrienden en familie. In jouw woonkamer wil je natuurlijk graag een fijne sfeer creëren. Met de houten jaloezieën (blinds) van JASNO kies je niet alleen voor fraaie raamdecoratie, je brengt direct ook een stukje gezelligheid in huis. De woonkamer is immers vaak het spektakelstuk van jouw interieur.

Houten jalozieën in de woonkamer met twee bruine fauteuils
Houten jaloezieën in de woonkamer - JASNO
Houten jaloezieën in de woonkamer - JASNO
Houten jaloezieën in de woonkamer - JASNO

Jaloezieën voor elk interieur

Jaloezieën kunnen worden toegepast in tal van inrichtingen. Of je nu een modern, landelijk of klassiek interieur hebt, er is altijd wel een uitvoering die bij jou interieur past. Onze gelakte jaloezieën geven een super strak resultaat en zijn ideaal voor moderne inrichtingen, terwijl gebeitste of geoliede jaloezieën met hun subtiele houtnerf een meer huiselijke uitstraling met zich meebrengen.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen
Elektrische houten jaloezieën in de kleur Moss Grey van het merk JASNO

Ideaal voor hinderlijke schitteringen van de zon

Met jaloezieën beheers je eenvoudig de lichtinval in de woonkamer. Ideaal om bijvoorbeeld hinderlijke schitteringen van zonlicht op de TV te voorkomen. Door te spelen met de stand van de lamellen voorkom je spiegelingen, maar kun je tegelijkertijd nog licht naar binnen laten vallen. Zo kun je genieten van je favoriete programma én daglicht tegelijkertijd.

Houten jaloezieën in de woonkamer geeft een warme sfeer in huis

De woonkamer zo open als je wilt

Jaloezieën zijn functioneel en mooi en vormen zo de ideale raamdecoratie voor jouw woonkamer. Al onze blinds worden op maat gemaakt waardoor ze perfect aansluiten op de ramen in jouw interieur. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn.

Overweeg je jaloezieën in de woonkamer? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien je graag van een deskundig advies.

Grijze houten jaloezieën van JASNO om de zon te weren

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.