Jaloezieën in de keuken jumbotron

Jaloezieën in de keuken

De keuken is een centrale plek in je huis. In de ochtend sta je er snel een boterhammetje te smeren, in de avond kook je een uitgebreid diner. Met de houten jaloezieën (blinds) van JASNO reguleer je gedurende de hele dag eenvoudig de lichtinval. Speel met de stand van de lamellen om meer of juist minder licht in huis te halen. Jaloezieën zijn een ideale optie voor de keuken.

Houten jaloezieën in de keuken - donker - JASNO
Houten jaloezieën in de keuken - JASNO
Houten jaloezieën in de keuken - keukeneiland - tv
Houten jaloezieën in de keuken

Raamdecoratie, geschikt voor in de keuken

Ben je op zoek naar jaloezieën voor in de keuken? Onze houten jaloezieën kunnen prima toegepast worden in deze woonruimte, mits ze niet in contact komen met spatwater. Houten jaloezieën kunnen beter niet geplaatst worden direct achter de kraan. In dat geval kunt u beter kiezen voor onze Aqualine shutters, die goed bestand zijn tegen vocht.

Houd raamdecoratie eenvoudig stof en vetvrij

Door het bereiden van eten kan er op termijn een vettige aanslag ontstaan op de jaloezieën in de keuken. Gelukkig reinig je de raamdecoratie van JASNO gemakkelijk en snel. Met een licht vochtige doek is de vette aanslag gemakkelijk te verwijderen. En met een plumeau of swiffer maak je jouw jaloezieën in een mum van tijd stofvrij.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen

Kies voor een afwerking die bij jouw interieur past

Onze jaloezieën kunnen gelakt, gebeitst of geolied worden. Vanwege de verschillende afwerkingsmogelijkheden is er altijd wel een variant die bij jou en jouw interieur past. Zeker wanneer je een open keuken hebt of wanneer de keuken en woonkamer in elkaar overlopen, wil je kiezen voor raamdecoratie die bij jouw interieur past.

Witte houten jaloezieën in keuken

Maatwerk is bij JASNO standaard

Onze blinds worden altijd op maat gemaakt en kunnen daarom toegepast worden op diverse raamformaten. Vanzelfsprekend denken onze adviseurs graag met je mee. Hulp nodig wat betreft jaloezieën in de keuken? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien je graag van een deskundig advies.

Houten jaloezieën in de keuken maakt je keuken mooier

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in onze showroom, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.